Advies nodig?

BEL OF MAIL ONZE ADVISEURS OP

Algemene voorwaarden

Collectief vergunningnummer
AFM-12043832
KIFID nummer 300.016421

Dienstenwijzer DAN VvE Beheer

Gedragscode en Keurmerk BvvB

Neem vrijblijvend contact op!

Als u een vraag of een suggestie heeft kunt u via het onderstaande formulier vrijblijvend contact opnemen met DAN VVE Beheer & Administraties B.V.. Wij helpen u graag! Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.
In geval van een spoedeisende calamiteit kunt u contact opnemen met onze storingsdienst.
U kunt hiervoor bellen met ons reguliere telefoonnummer 010-481 39 97
en daar de instructies opvolgen of een bericht achterlaten.
Of via e-mail: info@danvvebeheer.nl

Waarom “DAN” VvE Beheer en Administraties B.V. gegevens nodig heeft:
“DAN” VvE Beheer en Administraties B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen, indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan “DAN” VvE Beheer en Administraties B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met uw Vereniging gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening voor het beheren van Vereniging van Eigenaren.

Hoelang “DAN” VvE Beheer en Administraties B.V. gegevens bewaart:
“DAN” VvE Beheer en Administraties B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u en uw Vereniging van Eigenaren tot stand komt.

Delen met anderen:
“DAN” VvE Beheer en Administraties B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met uw Vereniging van Eigenaren, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Door “DAN” VvE Beheer en Administraties B.V. een e-mail te sturen kunt u een verzoek indienen om uw gegevens direct te laten verwijderen indien er geen overeenkomst met u en uw Vereniging tot stand komt, of dat de overeenkomst wordt ontbonden.